Igual que feiem el curs passat els professors que han pogut gaudir de beques de formació Erasmus + KA1 comparteixen els seus aprenentatge amb la resta dels membres de la Comissió Erasmus+ i del claustre.

El passat 18 de novembre va ser Yolanda Yepes la que ens va parlar del curs "Creative methodologies for language teachers" i avui, 2 de desembre, serà Pilar Vallespir la que comentarà el curs "Teaching Teens". També Ricard Llorca i Esther Llorca ens faran un resum del curs fet a Helsinki l'agost passat.

             

  

ERASMUS DAYS 2019

Els Erasmus Days  són una celebració oficial europea que movilitza als beneficiaris de projectes Erasmus+ amb els següents objectius:

-       - Difondre i donar visibilitat als projectes Erasmus+.

-      - Activar la comunitat educativa i a tots els agents implicats en els projectes.

-       - Unir als països europeus en torn als programes Erasmus + i les oportunitats que ofereixen.

A l’IES Balàfia volem celebrar els Erasmus Days el proper 11 d’octubre amb una exposició com a activitat final del nostre projecte “Cap al desenvolupament  de noves estratègies per a la millora de l’ensenyament i dels resultats d’aprenentatge a l’IES Balàfia”/ “ On the way to developing new strategies to improve teaching strategies and learning outcomes at IES Balàfia”, un projecte de formació de professorat dintre  de la Acció KA1 del programa  Erasmus +.

També volem donar visibilitat al projecte EuroFPBalears IV:”Moving around Europe to learn”, gestionat per Conselleria,que va permetre a  quatre dels nostres alumnes fer formació en centres de treball europeu a Itàlia i Alemanya el curs passat. Aquest projecte continua aquest curs amb Euro FP Balears V.

Alguns moments de la celebració del Dia Europeu de les Llengües.

Ahir, 26 de setembre,  varem celebrar el Dia Europeu de les Llengües amb tots els grups d’ESO.

Els alumnes varen participar en una gimkana de reptes lingüístics. Varen saludar, comptar i recitar,  aprendre curiositats sobre llengües i com sonen els animals en diferents llengües. A més , varen escriure en grec i associar ciutats amb monuments europeus o identificar països amb les seves formes i varen exercitar el seu cervell amb  un joc de memòria.

Va ser un matí mogut, però estam molt satisfets del resultat.

Moltes gràcies als alumnes per la seva participació i interès!

Gràcies a tot el professorat col·laborador i també gràcies per la vostra paciència als que vareu patir el soroll en aquest dia de celebració de la riquesa lingüística i cultural!

Aquí teniu algunes imatges del dia:

 

   

 

   

 

  

 

Notícia al diari d'Eivissa sobre l'alumnat que ha realitzat pràctiques a Kiel (Alemanya) i Massa (Itàlia) dintre del programa Erasmus plus.

 

 

Aquests són els set professors de l’IES Balàfia que realitzaran cursos de formació Erasmus + al llarg del mes de juliol.

Viatjaran a Dublín, Cork, Londres, Helsinki i Florència per fer cursos sobre l’aprenentatge per projectes, estratègies per a la millora de la gestió d’aula i l’avaluació, integració de la creativitat a les aules, anglès intensiu,  maneres motivar  i treballar a adolescents i innovació en l’ensenyament de lengües estrangeres.

Aquestes experiències  es compartiran amb el claustre de professors al llarg del primer trimestre del curs 2019-20 i es posaran en pràctica a les aules.

 

Disfrutau molt de l’experiència Erasmus+ i ja ens contareu!!!

 

Tot i ser complicat a final de curs, professors de l’IES Balàfia

trobarem una estoneta per reflexionar sobre la nostra pràctica docent.

Serà el dilluns, 10 de juny a les 14:05 hores.

Pepa Beneyto compartirá la seva experiècia Erasmus + a Florencia on va fer el curs:

“The 4 Cs: creativity, critical thinking,communication and collaboration” junt amb professors d’Alemanya, Finlàndia i Portugal.

Aquesta xerrada és una més de les activitats de difusió del programa Erasmus + sobre innovació metodològica que estam realitzant al centre.