TORNEIG ESCACS      INSCRIU-TE AL IV TORNEIG D'ESCACS IES BALÀFIA!

La comissió de biblioteca de l'IES Balàfia organitza el IV Torneig d'Escacs IES Balàfia que se celebrarà a la biblioteca del centre durant el primer esplai entre els dies 20 i 27 de març.
 
Entre els dies 13 i 17 de març, podeu formalitzar les vostres inscripcions a la biblioteca de l'institut o a través de la pàgina de facebook de la biblioteca https://www.facebook.com/Bibliobalafia-386780274754081/
 
 

cartell setmana poesia

 

Comença la Setmana dels Curtmetratges organitzada per la Comissió de Biblioteca, del 28 de Novembre al 2 de Desembre.

Aquí pots consultar la programació. 

  Anima't i vine a la Biblioteca al primer esplai.

25 DE NOVEMBRE. DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

Quima diu, deixa’l, Mercè, no pots continuar així. Desgraciada, si ella sent campanes i no sap d’on! Li he contat tan poc de la meua vida de debò! Deixar-lo? Em buscaria, i em mataria. I em prendria el xiquet, tot i que sé que li fa nosa, que li té enveja...

És a tot arreu, té sempre la mirada damunt meu. És l’amo. T’imagines la vida sense ell?(…)”

 25 NOVEMBRE

 Na Isabel-Clara Simó ens acosta a través d’aquesta obra a l’infern que una jove Mercè viu al costat d’aquell que li fa saber i sentir que no és ningú sinó és per ell.

 Farta d’aguantar el menyspreu, els cops físics i de l’ànima, aquesta mare diu prou. Però com tallar aquesta relació angoixant i destructiva, en un temps on el paper de la dona en la societat era/és el de ser bona mare, submisa i bona esposa, i la raó sempre la té l’home?

Subcategories