ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

 

Comença la venda de broquetes de fruita organitzada per la comissió de salut amb la col.laboració del departament de cicles formatius.
Amb la intenció de millorar els esmorzars del nostre alumnat i augmentar la qualitat nutricional de la seva dieta, encetam els dimarts de fruita. Cada dimarts al segon pati, és posaran a la venda broquetes de fruita de temporada per a tota la comunitat educativa. El preu serà de 50 cèntims que s'emplearan en comprar la matèria primera. La feina de l'elaboració és gratuïta i es portarà a terme pels alumnes d'FPB als quals agraïm la seva feina.
Continuarem treballant per la millora de la nostra salut.
 
 

Marina Parejo i Maria Riera

Premis extraordinaris d'ESO del curs 2018-2019

Enhorabona

 

Com cada any per aquestes dates la Comissió de Biblioteca posa en marxa de dilluns 28 a dijous 31 d’octubre la Setmana del Relat de Terror. 

Ja està tot a punt, cartells, decoració,….  La inauguració oficial amb projecció de vídeo i inici de relats de terror tindrà lloc al primer pati del dilluns 28. 

                                                          

Volem des d’aquí agrair la bona feina que han realitzat els alumnes Plàstica i d’Audiovisuals amb el seu professor Néstor. Aquí teniu una mostra dels vídeos realitzats:

https://www.youtube.com/watch?v=GQyLHOPoc_U&feature=youtu.be 

 

https://www.youtube.com/watch?v=eEvyK46E2mE&feature=youtu.be 

 

 

Us esperam a la biblio per passar una estoneta de diversió i terror…..

 

  •  Reunió de famílies amb tutors, 1r i 2n ESO

 

 

  • Reunió de famílies amb tutors, 3r i 4t ESO

 

  • Reunió de famílies amb tutors, Batxillerat, FP